joi, 26 februarie 2015

Dormitorul



Cu siguranta dormitorul, inaintea oricarei alte incaperi din casa dumneavoastra, este locul pe care il doriti cel mai confortabil. Dormitorul ar trebui sa fie un refugiu unde sa va relaxati in timpul unei zile aglomerate sau sa va odihniti dupa o saptamana plina. Puteti alege pentru a crea atmosfera cea mai relaxanta dintr-o gama variata de modele care se realizeaza pe comanda, fie clasic , fie modern. Se pot alege seturi complete continand pat, comoda de machiaj sau pentru TV, dulap (dressing) si noptiere sau piese individuale pentru a le combina cu piese de mobilier si accesorii deja existente in locuinta dvs.


Patul trebuie sa fie punctul central al dormitorului, dimensiunea acestuia sa fie cea potrivita nevoilor dvs. Pe langa structura patului, realizata de noi ca mobila la comanda, foarte importanta pentru relaxare si odihna este alegerea saltelei potrivite. Patul poate fi relaizat cu sertare laterale pentru optimizarea spatiului de depozitare din casa sau cu somiera cu sistem de ridicare.




Comoda pentru machiaj sau pentru TV este piesa de mobila la comanda care ne permite sa imbinam cel mai bine stilul cu functionalitatea,  poate fi realizata cu multe sertare pentru o organizare cat mai buna a micilor accesorii sau a hainelor si a lenjeriei.









Dulapul, alta piesa a dormitorului este important sa fie bine organizat cu cat mai multe polite, sertare si bare pentru umerase. Daca spatiul va permite va recomandam alegerea unui dressing. Un dressing este mult mai elegant, functional si spatios, hainele, incaltamintea si accesoriile pot fi organizate mai bine.







Noptierele sunt cele mai mici piese de mobilier din dormitor si sunt cele care completeaza aspectul acestuia. Noptierele pastreaza cele mai mici accesorii de care putem avea nevoie atunci cand ne asezam in pat, accesoriile sunt la indemana si pot fi bine organizate in sertare.

Pentru o oferta completa de pret nu ezitati sa ne contactati.



Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu