joi, 19 februarie 2015

Spatiul destinat baietilor - dormitor sau nu ?

Cresterea si educarea baietilor, dar nu numai, poate fi o mare provocare. Insa gasirea mobilierului pentru dormitorul acestora nu ar trebui sa fie.
Mobila la comanda pentru camera baietilor, spatiul lor creativ, de joaca si nazdravanii , este rafinata, viu colorata si confortabila.
Materialele folosite sunt de calitate superioara dar mai ales finisajele si accesoriile trebuie sa fie de calitate pentru micutii copilasi. Optimizam fiecare coltisor disponibil pentru mobila astfel incat spatiu ramas pentru activitatile de joaca sa fie cat mai generos.
Dulapurile sunt incapatoare, cat mai multe polite si sertare astfel incat micii voinici sa poata sa-si puna cat de cat in ordine si conform nevoilor hainutele, incaltamintea, accesoriile sau jucariile.

Pe langa iubirea neconditionat , atentia si grija zi de zi pentru copilul dumneavoastra trebuie sa ii oferiti un spatiu personal confortabil in care va creste, se va dezvolta si se va simti in siguranta. Aranjamentul placut, corect si culorile potrivite al mobilei la comanda din camera copilului poate influenta starea acestuia si confortul psihologic.


Iti putem oferi mobila la comanda de calitate cu design de poveste, exact asa cum visezi pentru copilul tau. Masuratorile, proiectarea 3D, transportul si montajul este GRATUIT in Timisoara si imprejurimi.


Fa parte pas cu pas din realizarea proiectului tau , alegandu-ne pe noi pentru realizarea mobilei la comanda.











Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu